JONAS

Fonas er en ærlig og stærk dreng. Og han er villig til at kæmpe for det der er vigtigt for ham.

Han er udadvendt og har en grundlæggende klippefast overbevisning om at alle kan lide ham og at han er elsket. Han tager mange initiativer til kontakter i forhold til sine klassekammerater. Det er ofte han sover hos kammerater eller de hos ham.

Han er yderst udholdende - i to år spillede  han håndbold med drenge der var 2 år ældre end ham selv!! Han knoklede afsted!!!

Han er rigtigt dygtig til at gå på rulleskøjter - og træner målrettet på dette - fordi han synes det er sjovt. Han går med rulleskøjterne i huset og alle vegne. Så det er effektivt træning -have dem på i alle situationer!!!

Jonas har altid villet gøre en forskel - og det gør han nu - Jeg er stolt over at han er så MODIG og STÆRK. Og at han er villig til at betale priser for det han gør - også om det betyder han skal dø. Det er vildt - men det er rigtigt og godt - og så må vi andre leve med det. Vi er jo så forkælede og beskyttede og egoistiske ......Men det er hårdt at vide at min kære dreng er der ude og lever livet farligt . ..Tilbage til startsiden