Samliv og seksualitet

Jeg vil her skrive kort om hvordan du kan finde en kæreste eller ægtefælle og under hvilke betingelse seksualitet fungere godt og bliver en vidunderlige oplevelse af ømhed, kærlighed, vildt begær og grænseløs nydelse og fryd mellem to mennesker

Finde en kæreste eller ægtefælde
Du skal starte med at være den rette, ikke finde den rette - dvs. du bør være et integreret ægte menneske som tør vise andre hvem du er og sætte grænser for dig selv. Hvis du har det godt med dine venner og familie, er det også store muligheder for at du ved hvordan du kan finde den rigtige kæreste.

Du finder en rette ved at være den rette - ærlig, direkte og spontan og ægte

Du må vide hvad du vil have - jeg plejer ofte at give mennesker den opgave at de skriver op hvilke egenskaber en kommende kæreste skal have og ikke have, og hvad du vil gå på kompromis med. Af knytte dig til et menneske er alt for vigtig til at blive overladt til tilfældigheder og spontane handlinger. Det bør være gennemtænkt.

Hvornår fungerer seksualitet bedst?
Det er helt enkelt - drop alt med teknikker . . .

Hvor der er kærlighed og tryghed - gråd og glæde, konflikt og forsoning. Og hvor i begge investerer alt I har. Kommittent - at vide at den anden giver sig 100 % til fællesskabet og ikke er troløs er den  vigtigste betingelse.
Når du tør være begærlig, sårbar og ked af det, spontan, kærlig og grådig, græde og le sammen. Og nyde kroppen og hud.

Hvad kan jeg hjælpe med?