THOMAS

Thomas er født den 16.05.81. Han er et rigtigt ønskebarn. Vi havde været gift i 2 år inde vi fik ham.

Vi blev gift i august-79. Vi besluttede at vi ville være kendt med hinanden inden vi fik børn, og erfaringen har vist os at det var et godt valg, selv om vi var gamle.

Jeg var 31 og min kone 33 år da vi fik vores første barn. Og to år ældre da vi fik vores andet barn.

Thomas har altid været meget temperamentsfuld. Det var kilde til gentagende frustrationer da han var lille - han tog meget af vores tid og opmærksomhed. Vi tror at denne styrke ham havde som lille bliver til glæde for ham, når han nu er ved at blive voksen - så bliver han mere handlekraftig og målrettet.

Den sidste tid er han begyndt at interessere sig for fodbold - han står på mål - og det kræver som bekende gode nerver. Ok nok for denne gang - jeg fortsetter senere.

27.03.2002
Nu er det gået nogle år - vi skriver 2002 og vores lille dreng er i Kongens Livgard - tro det den som vil - hvor går tiden stærkt. Men vi elsker ham fortsat - og han er en kærlig, god dreng, mand  på snart 21 år. Vi glæder os hver gang han er hjemme, og det er noget der tyder på at han kan lide at være her - selv om kæreste og vener trækker. Han skal ind på Christiansborg og holde vagt i denne uge - gæt hvem der stiller med videokamara, kamare og vinker til sin søde lille dreng!!??

Tilbage til homepagen